Меню сайту

Події та досягнення

Корисна інформація

Друзі сайту

Статистика

Сокальська бібліотека :: 27.10.2020
 

  • У Сокальській ЦРЛ оновлять інфекційне відділення
  • У Сокальській ЦРЛ оновлять інфекційне відділення

    У Сокальській ЦРЛ оновлять інфекційне відділення

    Сокальська центральна районна лікарня 6 жовтня замовила капітальний ремонт інфекційного відділення за 1,95 млн грн. Підряд отримав підприємець Володимир Якубовський.
    Про це повідомляють «Наші гроші. Львів». Лікарня в Сокалі приймає хворих на коронавірус з травня цього року. Пацієнтів наразі лікують в загальному лікувальному приміщенні, пояснив редакції «Наші гроші. Львів» головний лікар Роман Швед. За його словами, хворих з COVID-19 перенаправлять в інфекційний корпус вже після ремонту.
    «Інфекційне відділення зараз в поганому стані, оновити його треба було вже давно. Ми, звичайно, поступово ремонтували це приміщення, але коштів було недостатньо. Та й теперішня сума є невеликою», − розповів головний лікар.
    У відділенні відремонтують стіни, підлогу, замінять водопостачання, сантехніку та світильники, встановлять вікна та двері. Тут також зроблять приміщення під реанімаційне відділення. На період ремонту пацієнтів цього корпусу перенаправлять в інші лікарні. Роботи завершать до кінця цього року.
    Послугу замовили за переговорною процедурою, оскільки відкриті торги двічі скасовували через недостатню кількість учасників.
    Підрядник лікарні Володимир Якубовський зареєстрований 2019 року в Червонограді Львівської області. Підприємець спеціалізується на будівництві. Йому також належить частина будівельної компанії ТОВ «ВП Спецбуд». Протягом 2019-2020 років Володимир Якубовський отримав державних замовлень на 4,6 млн грн. При цьому найбільше договорів підприємець підписав саме з Сокальською центральною районною лікарнею – на 3,9 млн грн.