Меню сайту

Події та досягнення

Корисна інформація

Друзі сайту

Статистика

Сокальська бібліотека :: 04.05.2018
 

  • Сокальський район реалізує ще один соціально важливий проект
  • Сокальський район реалізує ще один соціально важливий проект

    Сокальський район реалізує ще один соціально важливий проект

    “Капітальний ремонт будівлі ФАПу с. Тудорковичі Сокальського району, Львівської області – соціально важливий проект у Сокальському районі”

    3 травня, у четвер, Конкурсна рада з питань реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області затвердила 1007 переможців.

    Усі 976 потенційних переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області надали рішення про бюджетне співфінансування як в частині забезпечення сільських, селищних, міських, ОТГ бюджетів, так і з районних рад. Отож, всі 976 потенційних переможців за рішенням Конкурсної ради стали переможцями.

    Крім того, Конкурсна рада затвердила пропозиції по так званим соціально важливим проектам в розрізі адмінтеродиниць (міста обласного значення і райони) по одному проекту на територію. Загалом 28 соціально важливих проектів (окрім м. Новий Розділ, яке подало 4 проекти, які стали переможцями).

    Ці 28 проектів було додано до вже 976 переможців. А також доплюсовано ще 3 проекти екологічних ініціатив за рахунок залишку суми – майже 500 тис грн із 5 млн грн, виділених для фінансування соціально важливих проектів і оплати роботи експертів з оцінювання ініціатив.

    За підсумками, у Сокальському районі буде реалізовано 40 проектів, один з яких вважається соціально важливим проектом –“Капітальний ремонт будівлі ФАПу с. Тудорковичі Сокальського району, Львівської області” на суму 288,860 тис.грн.

    У розрізі Сокальського району також було змінено назву одного проекту. Першочергову назву “Капітальний ремонт приміщення спортивного залу с.Смиків Сокальського району Львівської області” змінено на “Капітальний ремонт приміщення Народного Дому села Смиків Сокальського району Львівської області”.

    Як повідомив секретаріат конкурсу ,, усі 1007 переможців Конкурсу проектів місцевого розвитку після певних бюджетних процедур отримають субвенції з обласного бюджету в розрізі адмінтеродиниць для реалізації проектів. Тому з 1 червня конкурсанти можуть всіма силами братися за втілювання в життя своїх ініціатив. А до 1 липня переможці мають укласти договори з підрядними організаціями про початок реалізації проекту. У противному випадку – субвенцію з обласної скарбнички може бути анульовано.