Меню сайту

Події та досягнення

Корисна інформація

Друзі сайту

Статистика

Сокальська бібліотека :: 11.10.2017
 

  • Вирішували питання теплопостачання Сокальської ЦРЛ
  • Вирішували питання теплопостачання Сокальської ЦРЛ

    Вирішували питання теплопостачання Сокальської ЦРЛ

    Питання альтернативного опалення Сокальської центральної районної лікарні обговорювали у стінах районної ради.

    11 жовтня, у середу відбулася нарада з питання опалювання Сокальської центральної районної лікарні в холодний період. У обговоренні вищезгаданого питання взяли участь голова Сокальської районної ради Микола Пасько, голова Сокальської РДА Роман Токай, заступник голови районної ради Василь Бойко, перший заступник голови Сокальської РДА Ірина Задолинна, начальник фінансового управління Галина Леонова, головний лікар Сокальської ЦРЛ Роман Швед, головний бухгалтер районної лікарні та представник фірми альтернативного палива.

    На нараді, головний лікар Сокальської центральної районної лікарні Роман Швед зазначив що гостра потреба теплопостачання є у дитячому, пологовому та інфекційному відділені, на що голова Сокальської райдержадміністрації відповів, що сьогодні ж, 11 жовтня, підписав розпорядження про початок опалювального сезону, таким чином навчальні та медичні установи мають можливість “запускати” тепло.

    Головний бухгалтер Сокальської ЦРЛ підкреслила, що  коштів на опалення “газом” достатньо щоб закрити 2017 рік, а що стосується твердого палива (альтернативне опалення, палети), то за розрахунками фірми-виконавця потрібно ще близько 600 тис.грн на останні місяці року. Такі кошти є передбачені у бюджеті, про те для їх використання потрібно пройти процедуру тендеру.

    Виникало також питання ефективності альтернативного палива, про те шукати відповідь на нього ще зарано.

    "Про питання ефективності альтернативного палива чи газу можна говорити у січні 2018 року” – зазначив голова Сокальської РДА Роман Токай, “Про те зараз нам потрібно забезпечити тепловий режим у лікарні, в якій є потреба цілого району.

    Голова Сокальської районної ради Микола Пасько також додав, що: “Питання альтернативного палива для лікарні на наступний рік потрібно планувати вже на початку листопада, адже у грудні, коли буде прийматися бюджет району, потрібно знати скільки і на що “закладати” кошти”.

    Таким чином, наступна нарада із питанням опалювання районної лікарні у 2018 році відбудеться 1-2 листопада, на якій буде відома доля тендеру на альтернативне паливо(останні місяці 2017 р.) та питання фінансування Сокальської ЦРЛ на 2018 рік.

    Сокальська районна рада